Lajme

 • Masat paraprake për instalimin e dritave me shirit LED (2)
  Koha e postimit: Dhjetor-03-2021

  6. Kushtojini vëmendje sipërfaqes të pastër dhe të rregullt gjatë instalimit Përpara instalimit të shiritit të dritës, ju lutemi mbajeni sipërfaqen e instalimit të pastër dhe pa pluhur ose papastërti, në mënyrë që të mos ndikojë në ngjitjen e shiritit të dritës. Kur instaloni shiritin e dritës, ju lutemi mos e grisni letrën e lirimit në t...Lexo më shumë »

 • Masat paraprake për instalimin e dritave me shirit LED (1)
  Koha e postimit: Nëntor-26-2021

  1. Ndalimi i punës së drejtpërdrejtë Drita e shiritit LED është rruaza e llambës LED e ngjitur në tabelën e qarkut fleksibël me një teknologji të veçantë përpunimi. Pas instalimit të produktit, ai do të aktivizohet dhe ndriçohet dhe përdoret kryesisht për ndriçim dekorativ. Llojet e zakonshme janë 12V dhe 24V me volt të ulët...Lexo më shumë »

 • Teknikat dhe metodat e kursimit të energjisë për ndriçimin e shtëpisë
  Koha e postimit: Nëntor-19-2021

  “Llampa” nuk ka vetëm funksionin e ndriçimit, por ka edhe funksionin e dekorimit dhe zbukurimit. Megjithatë, në rastin e fuqisë së pamjaftueshme, efikasiteti i ndriçimit duhet të përmirësohet dhe ndriçimi i llambave duhet të ndahet në mënyrë të arsyeshme. Vetëm në këtë mënyrë konsumatorët mund të...Lexo më shumë »

 • Për dhomën e gjumit nuk mjafton vetëm një dritë tavani
  Koha e postimit: Nëntor-12-2021

  Një e treta e jetës së një personi është duke fjetur dhe ne duhet të qëndrojmë në dhomën e gjumit më shumë se kaq. Për një hapësirë ​​kaq të rëndësishme, duhet ta dekorojmë sa më ngrohtë dhe ta bëjmë hapësirën më të mirë për t'u çlodhur dhe për t'u kënaqur. Përveç paraqitjes bazë, më e rëndësishmja për b...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Nëntor-05-2021

  Temperatura e ngjyrës së burimit të dritës Njerëzit përdorin temperaturën absolute të një radiatori të plotë të barabartë ose afër temperaturës së ngjyrës së burimit të dritës për të përshkruar tabelën e ngjyrave të burimit të dritës (ngjyra që syri i njeriut sheh kur vëzhgon drejtpërdrejt dritën burimi), që unë...Lexo më shumë »

 • Mos blini drita LED pa i ditur këto tre pika!
  Koha e postimit: Tetor-29-2021

  Drita e Rrugës LED duhet të ndizet çdo ditë dhe për një kohë të gjatë. Nëse kërkesat e cilësisë nuk janë të larta, jo vetëm që njerëzit nuk janë të kënaqur, por edhe menaxhimi dhe mirëmbajtja e dritës së rrugës është një detyrë e vështirë. Pra, shkëlqimi i dritës së rrugës është një nga treguesit kryesorë. Më pas për...Lexo më shumë »

 • Si të gjykoni cilësinë e dritave LED të panelit ultra të hollë
  Koha e postimit: Tetor-15-2021

  Këshillë thelbësore: Ka shumë marka të dritave të panelit ultra të hollë LED në treg. Si e dimë se cila është me cilësi më të mirë? Drita LED e panelit shumë të hollë mund të thuhet se është përfaqësuesi më i mirë i llambave të kursimit të energjisë Led. Ajo jo vetëm që ka një pamje ultra të hollë, por gjithashtu arrin efektet e ...Lexo më shumë »

 • Cilat janë karakteristikat simbolike të ndriçimit komercial?
  Koha e postimit: 30 shtator-2021

  Krahasuar me llojet e tjera të llambave, produktet komerciale të ndriçimit kanë karakteristika dhe dallime të ndryshme. Pajisjet komerciale të ndriçimit përdoren kryesisht në hapësirat komerciale. Krahasuar me llojet e tjera të llambave, produktet kanë karakteristika dhe dallime të ndryshme. Ndriçimi komercial ...Lexo më shumë »

 • Prezantimi i shpërndarjes së nxehtësisë LED
  Koha e postimit: Shtator-24-2021

  Në ndërtimin në vend, jeta e shërbimit të llambës LED dhe efekti i përdorimit të tij lidhen ngushtë me shpërndarjen e nxehtësisë së tij. Nëse efekti i shpërndarjes së nxehtësisë së llambës LED nuk është i mirë, ai do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të produktit dhe efektin e aplikimit. Prandaj, roli ...Lexo më shumë »

 • Njëzet rregulla për projektimin e ndriçimit arkitektonik
  Koha e postimit: 17 shtator-2021

  1. Në ndriçimin arkitektonik, ndriçimi artificial është po aq i rëndësishëm sa drita e ditës ose drita natyrore. 2. Drita e ditës mund të plotësohet me ndriçim artificial. Ndriçimi artificial jo vetëm që mund të plotësojë mungesën e dritës së ditës, por gjithashtu të krijojë një mjedis krejtësisht të ndryshëm nga efekti i ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Shtator-03-2021

  Hyrje në LED shoferët LED janë pajisje gjysmëpërçuese të ndjeshme ndaj karakteristikave me karakteristika negative të temperaturës. Prandaj, ajo duhet të stabilizohet dhe mbrohet gjatë procesit të aplikimit, gjë që çon në konceptin e drejtuesit. Pajisjet LED kanë kërkesa pothuajse të ashpra për makinë ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 27 gusht-2021

  Njerëzit kanë kuptuar njohuritë bazë që materialet gjysmëpërçuese mund të prodhojnë dritë 50 vjet më parë. Në vitin 1962, Nick Holonyak Jr. i General Electric Company zhvilloi aplikimin e parë praktik të diodave emetuese të dritës së dukshme. LED është shkurtesa e diodës emetuese të dritës angleze, b ...Lexo më shumë »

123 Tjetra> >> Faqe 1 /3
WhatsApp Online Chat!