• 03-baner-panel+linear
 • 03-Bander-llambë
 • 03-baner-rrugë+highbay
 • BIZNESI KRYESOR

  BIZNESI KRYESOR

  BIZNESI YNË KRYESOR JANË PRODHIM, IMPORTIM DHE EKSPORTIM DRITAVE DHE PJESËVE TË NDRYSHME LED.
 • OBJEKT PRODHIMOR

  OBJEKT PRODHIMOR

  MË SHUMË SE KOMPANITË Aksionare të RISTAR NË KINË MUND TË SIGURIN MË SHUMË SE 100,00 NUMËR DRITA TË NDRYSHME LED NË MUAJ.
 • MARKA TREGTARE

  MARKA TREGTARE

  MARKA TREGTARE:MARKA TREGTARE E REGJISTRUAR "RISTAR" ËSHTË TASHME E MIRË TË NJOHUR NË TURQI DHE VENDET FQYNE.
 • SHËRBIMI

  SHËRBIMI

  NË 2014 NË STAMBOLL U NDËRTUAR NJË EKIP SHITJES DHE SHËRBIMI PËR TË OPERUAR SHËRBIMIN MARKETING DHE PAS SHITJES NË EVROPË.

Produktet kryesore

Lëreni Dritën tonë Led të jetë më e mira juaj ndonjëherë

Rreth Ristar

Megjithatë ne nuk jemi më të mirët, ne gjithmonë përpiqemi të jemi më të mirë.
 • RISTAR
 • RISTAR

Grupi Ristar

RISTAR GRUPIu themelua nëStamboll, Turqinë vitin 2015, ka vënë në prioritet produktet LED që nga fillimi i jetës së saj të biznesit në tregun ndërkombëtar.Të ndryshmeDrita LED & pjesë SKD(predha e lehtë, çip LED, PCB, shofer, kabllo, etj.) janë nën objektin e prodhimit RISTAR në fabrikën e saj në Turqi dhe kompanitë aksionare në Kinë.

Arritje të reja

Disa nga LED-et më të fundit janë paraqitur më poshtë
WhatsApp Online Chat!