• 03-банери-панел+линеарен
 • 03-Банер-сијалица
 • 03-банери-улица+високиот залив
 • ГЛАВЕН БИЗНИС

  ГЛАВЕН БИЗНИС

  НАШИОТ ГЛАВЕН БИЗНИС СЕ ПРОИЗВОДСТВО, УВОЗ И ИЗВОЗ НА РАЗЛИЧНИ ЛЕД СВЕТЛА И ДЕЛОВИ.
 • ПРОИЗВОДЕН ОБЈЕКТ

  ПРОИЗВОДЕН ОБЈЕКТ

  ПОВЕЌЕ ОД АКЦИОНЕРСКИТЕ ДРУШТВА НА RISTAR ВО КИНА МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДАТ ПОВЕЌЕ ОД 100,00 ЕЕЗ РАЗЛИЧНИ LED светла МЕСЕЧНО.
 • ТРГОВСКА МАРКА

  ТРГОВСКА МАРКА

  ТРГОВСКА МАРКА: РЕГИСТРИРАНАТА ТРГОВСКА МАРКА „РИСТАР“ Е ВЕЌЕ ДОБРО ПОЗНАТА ВО ТУРЦИЈА И СОСЕДНИТЕ ЗЕМЈИ.
 • СЕРВИС

  СЕРВИС

  ВО 2014 ГОДИНА Е ИЗГРАДЕН ТИМ ЗА ПРОДАЖБА И УСЛУГИ ВО ИСТАНБУЛ ЗА ДА РАБОТИ МАРКЕТИНГ И УСЛУГА ПО ПРОДАЖБА ВО ЕВРОПА.

Главни производи

Нашето LED светло нека ви биде најдобро досега

За Ристар

Сепак, ние не сме најдобри, ние секогаш се трудиме да бидеме подобри.
 • РИСТАР
 • РИСТАР

Групацијата Ристар

РИСТАР ГРУПАе основана воИстанбул, Турцијаво 2015 година, ги става ЛЕР производите на приоритет од почетокот на нејзиниот деловен живот на меѓународниот пазар.РазличниLED светла и SKD делови(лесна обвивка, LED чип, ПХБ, драјвер, кабел, итн.) се под опсегот на производство на RISTAR во нејзината фабрика во Турција и акционерските компании во Кина.

Нови пристигнувања

Некои од најновите ледови се прикажани подолу
WhatsApp онлајн разговор!