• Linear
  • Fluorescent
  • Bulb
  • bisnis utama

    bisnis utama

    Ristar Apa Profesional Produsèn & Supplier Kanggo Kabeh Jinis Lamp & Skd Parts.
  • fasilitas produksi

    fasilitas produksi

    Luwih saka 100.000 pcs lampu LED beda bisa diwenehake dening RISTAR saben sasi.
  • Trademark

    Trademark

    merek dagang kadhaptar "RISTAR" wis kondhang ing Turkey lan pepadhamu negara.
  • layanan

    layanan

    24/7 sales & sawise-sales kasedhiya saka RISTAR kang Turkey markas lan cabang China.

main Products

Ayo Kita Lamp Aja Panjenengan Best Ever
2

2

4

4

1

1

3

3

5

5

About Ristar

Nanging Kita Dudu The Best, Kita Tansah Nyoba Dadi Luwih.
  • 简介1
  • 2

Ristar Group

RISTAR GROUP  didegaké ing  Istanbul, Turki  ing 2015, wis panggolekan produk LED ing prioritas wiwit wiwitan bisnis urip ing pasar internasional. Various  LED lampu & bagean SKD  (Nihan cahya, chip mimpin, PCB, driver, kabel, etc.) ana ing RISTAR orane katrangan produksi ing dheweke Turkey pabrik lan shareholding perusahaan ing China.

Baru

Sawetara The LED Latest Apa Ditampilake Ngisor
Tampilan Online Chat!