Masat paraprake për instalimin e dritave me shirit LED (1)

1. Ndalimi i punës së gjallë

Dritë me shirit LEDështë rruaza e llambës LED e salduar në tabelën e qarkut fleksibël me një teknologji të veçantë përpunimi.Pas instalimit të produktit, ai do të aktivizohet dhe ndriçohet dhe përdoret kryesisht për ndriçim dekorativ.Llojet e zakonshme janë shiritat e dritës me tension të ulët 12V dhe 24V.Për të shmangur dëmtimin e shiritave të dritës për shkak të gabimeve në procesin e instalimit dhe funksionimit, është rreptësisht e ndaluar përdorimi i shiritave të dritës gjatë instalimit të shiritave të dritës.

2. Kërkesat për ruajtjen eDrita me shirita LEDShirita LED

Xheli silicë i dritave LED ka veti thithëse lagështie.Shiritat e dritës duhet të ruhen në një mjedis të thatë dhe të mbyllur.Rekomandohet që periudha e ruajtjes të mos jetë shumë e gjatë.Ju lutemi përdorni ose mbylleni atë në kohë pas shpaketimit.Ju lutemi mos e shpaketoni para përdorimit.

3. Kontrolloni produktin përpara se ta ndizni

E gjithë rrotulla e shiritave të dritës nuk duhet të aktivizohet për të ndezur shiritin e dritës pa çmontuar spiralen, paketimin ose grumbulluar në një top, në mënyrë që të shmanget gjenerimi serioz i nxehtësisë dhe të shkaktohet dështimi i LED.

4. Ndalohet rreptësisht shtypja e LED me objekte të mprehta dhe të forta

Dritë me shirit LEDështë rruaza LED të salduara në tela bakri ose në tabelë fleksibël qarku.Kur produkti është i instaluar, rekomandohet të mos shtypni sipërfaqen e LED direkt me gishtat ose objektet e forta.Ndalohet rreptësisht të shkelësh dritat me shirit LED, në mënyrë që të mos dëmtohen rruazat e llambës LED dhe të mos ndizet llamba LED.

5. Drita me shirita LEDprerje

Kur vendoset shiriti i dritës, sipas gjatësisë së instalimit të vendit, nëse ka një situatë prerjeje, shiriti i dritës duhet të pritet nga vendi i shënuar me simbolin e gërshërëve në sipërfaqen e shiritit të dritës.Ndalohet rreptësisht prerja e shiritit të dritës nga vende të tjera pa shenja prerjeje, gjë që do të bëjë që njësia të mos ndizet.Pasi të jetë prerë drita e shiritit LED të papërshkueshëm nga uji, ajo duhet të hidroizolohet në pozicionin e prerjes ose në fund.


Koha e postimit: Nëntor-26-2021
WhatsApp Online Chat!