Për dhomën e gjumit nuk mjafton vetëm një dritë tavani

Një e treta e jetës së një personi është duke fjetur dhe ne duhet të qëndrojmë në dhomën e gjumit më shumë se kaq. Për një hapësirë ​​kaq të rëndësishme, duhet ta dekorojmë sa më ngrohtë dhe ta bëjmë hapësirën më të mirë për t'u çlodhur dhe për t'u kënaqur.

Përveç paraqitjes bazë, më e rëndësishmja për dhomën e gjumit është atmosfera e ndriçimit. Mos përdorni vetëm një llambë tavani me burim drite të ftohtë për të ndriçuar audiencën në mënyrë të pafajshme. Nata duhet të duket si një natë.

Sugjerime për ndriçimin e dhomës së gjumit:

a. Rreth dritave të tavanit

1. Nëse lartësia e dyshemesë është e ulët, mos zgjidhni një llambadar. Nëse ju pëlqen shumë, mund të zgjidhni të bardhë ose të hollë, me një ndjenjë të dobët vëllimi, kështu që nuk do të ndiheni të dëshpëruar.

2. Mund të hiqni dorë nga drita kryesore, me kusht që ndriçimi lokal të jetë në vend. Në këtë mënyrë, disa njerëz mund të pyesin, nëse nuk ka dritë kryesore, ne nuk mund të shihnim rrobat në dollap. Në fakt, mund të instaloni një dritë në dollap, e cila është më e përshtatshme për t'u përdorur.

3. Sipërfaqja e sipërme mund të pajiset me drita LED me shirita ose drita të ulëta.

b. Rreth dritave pranë krevatit

Pranë krevatit nuk është e nevojshme të përdorni një llambë tavoline, ju mund të përdorni një llambë dyshemeje ose llambë muri, në mënyrë që komodina juaj të lirohet, veçanërisht për apartamentet e vogla, gjë që kursen hapësirë.

c. Rreth dritave lokale

Në fakt, mund të jeni të mirë në përdorimin e llambave tavoline, llambave murale dhe llambave për dysheme.drite led dhome gjumi

 

Këtu është një përzgjedhje e disa përdorimeve të ndryshme të ndriçimit të dhomës së gjumit:

1. shtratit mur llamba * 2 + ta llamba ble

2. Llambadar + llambë muri pranë krevatit*2

Llambadari relativisht i sheshtë nuk sjell shumë depresion dhe mund të përdoret nëse lartësia e dyshemesë nuk është shumë e lartë.

3. Llambadar + llambë muri pranë krevatit + prozhektor në tavan + llamba tavoline në të dy anët e krevatit

Dritat me shirit LED mund të ndriçojnë njëkohësisht ekranin e llambës së murit dhe krevatin, dhe dy llambat e tavolinës mund t'i bëjnë njerëzit në të dyja anët të mos ndikojnë njëri-tjetrin.


Koha e postimit: Nëntor-12-2021
WhatsApp Online Chat!