Ngan lampu siling teu cukup pikeun pangkeng

Saper tilu kahirupan jalma saré, sareng urang kedah cicing di kamar langkung lami tibatan ieu. Pikeun rohangan anu penting sapertos kitu, urang kedah ngahias éta sabisa-gancang sareng ngajantenkeun rohangan anu pangsaéna pikeun bersantai sareng ngaraosan diri.

Salian tata perenah dasar, anu paling penting pikeun pangkeng nyaéta suasana cahaya. Ulah ngan ukur nganggo lampu siling sumber cahaya tiis pikeun nyaangan panongton tanpa dosa. Peuting kudu siga peuting.

Saran pikeun lampu kamar tidur:

a. Ngeunaan lampu siling

1. Lamun jangkungna lantai anjeun low, ulah milih chandelier a. Upami anjeun leres-leres resep, anjeun tiasa milih bodas atanapi ramping, kalayan rasa volume anu lemah, janten anjeun moal kesel.

2. Anjeun tiasa nyerah lampu utama, disadiakeun yén cahaya lokal Anjeun di tempat. Ku cara kieu, sababaraha urang tiasa naroskeun, upami teu aya lampu utama, urang henteu tiasa ningali baju dina lomari. Kanyataanna, anjeun tiasa masang lampu dina lomari, nu leuwih merenah ngagunakeun.

3. Beungeut luhur bisa dilengkepan lampu strip LED atawa downlights.

b. Ngeunaan lampu bedside

Bedside henteu kedah nganggo lampu meja, anjeun tiasa nganggo lampu lantai atanapi lampu témbok, supados méja ranjang anjeun dibébaskeun, khususna pikeun apartemen leutik, anu ngahémat rohangan.

c. Ngeunaan lampu lokal

Nyatana, anjeun tiasa nganggo lampu méja, lampu témbok sareng lampu lantai.pangkeng dipingpin lampu

 

Ieu mangrupikeun pilihan sababaraha panggunaan lampu kamar tidur anu béda:

1. Bedside lampu témbok * 2 + ta lampu ble

2. Chandelier + bedside lampu témbok * 2

The chandelier rélatif datar teu mawa teuing depresi, sarta eta bisa dipaké lamun jangkungna lantai teu pisan tinggi.

3. Lampu gantung + lampu témbok bedside + sorotan siling + lampu meja dina dua sisi ranjang

Lampu strip LED sakaligus bisa nyaangan tampilan lampu témbok jeung bedside, sarta dua lampu méja bisa nyieun jalma dina dua sisi teu mangaruhan silih.


waktos pos: Nov-12-2021
WhatsApp Online Chat!