Bare en taklampe er ikke nok for soverommet

En tredjedel av et menneskes liv sover, og vi må være på soverommet lenger enn dette.For en så viktig plass må vi dekorere den så varmt som mulig og gjøre den til den beste plassen for å slappe av og kose oss.

I tillegg til den grunnleggende layouten, er det viktigste for soverommet lysatmosfæren.Ikke bare bruk en taklampe med kald lyskilde for å lyse opp publikum uskyldig.Natten skal se ut som en natt.

Forslag til soveromsbelysning:

en.Om taklamper

1. Hvis gulvhøyden din er lav, ikke velg en lysekrone.Hvis du virkelig liker det, kan du velge hvit eller slank, med en svak følelse av volum, slik at du ikke føler deg deprimert.

2. Du kan gi opp hovedlyset, forutsatt at din lokale belysning er på plass.På denne måten kan noen spørre, hvis det ikke er hovedlys, kunne vi ikke se klærne i skapet.Faktisk kan du installere et lys i skapet, som er mer praktisk å bruke.

3. Overflaten kan utstyres med LED stripelys eller downlights.

b.Om nattbordslys

Nattbordet trenger ikke bruke skrivebordslampe, du kan bruke en gulvlampe eller vegglampe, slik at nattbordet ditt frigjøres, spesielt for små leiligheter, noe som sparer plass.

c.Om lokale lys

Faktisk kan du være flink til å bruke bordlamper, vegglamper og gulvlamper.led lys på soverommet

 

Her er et utvalg av flere forskjellige bruksområder for soveromsbelysning:

1. Sengevegglampe*2+table lampe

2. Lysekrone + nattbordsvegglampe*2

Den relativt flate lysekronen gir ikke for mye depresjon, og den kan brukes hvis gulvhøyden ikke er veldig høy.

3. Lysekrone + nattbordsvegglampe + takspotlight + bordlamper på begge sider av sengen

LED stripelys kan samtidig lyse opp vegglampedisplayet og sengekanten, og de to bordlampene kan gjøre at personene på begge sider ikke påvirker hverandre.


Innleggstid: 12. november 2021
WhatsApp nettprat!