LED Fluorescent cahya Aluminium

Short Description:

Aluminium 40W Fluorescent cahya Fitur: 1.Use aluminium dhuwur-bahan, termal doyo sampurna lan radiasi panas. kualitas 2.High shrapnel stainless steel, efek tetep apik. 3.High cahya transmittance, uniformity apik saka luminance. 4.Dustproof lan kinerja anti-pedhut apik. 5.High kualitas branded Kripik LED, dhuwur cetha. instalasi 6.Simple, macem-macem cara instalasi: 1) Hanging kabel instalasi 2) Instalasi kanthi nggunakake hardware shrapnel 3) instalasi Group. Siji-siji conne ...


Detail produk

Tags Product

Aluminium 40W Fluorescent cahya Fitur:
1.Use aluminium dhuwur-bahan, termal doyo sampurna lan radiasi panas.
Kualitas 2.High shrapnel stainless steel, efek tetep apik.
3.High cahya transmittance, uniformity apik saka luminance.
4.Dustproof lan kinerja anti-pedhut apik.
5.High kualitas branded Kripik LED, dhuwur cetha.
Instalasi 6.Simple, macem-macem cara instalasi:
1) Hanging kabel instalasi
2) Instalasi kanthi nggunakake hardware shrapnel
3) instalasi Group. Siji-siji disambungake kanggo éling apa desain pola grafis.
7.Long umure.
8.Widely digunakake kanggo kabeh kahanan njero ruangan.












  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!