LED Fluorescent cahya Square

Short Description:

Fitur T5 tabung cahya: 1.Using kualitas aluminium. Aman, awet, teknologi canggih, termal doyo sampurna lan radiasi panas. 2.Super padhange SMD 5630 LED chip karo bosok cahya kurang. 3.High tutup PC tingkat transmittance cahya, milky / werna transparent dhuwur. instalasi 4.Simple, macem-macem cara instalasi: 1) Hanging kabel instalasi 2) Instalasi kanthi nggunakake hardware shrapnel 3) instalasi Group. Siji-siji disambungake kanggo éling apa desi pola grafis ...


Detail produk

Tags Product

Fitur T5 tabung cahya:
1.Using kualitas aluminium. Aman, awet, teknologi canggih, termal doyo sampurna lan radiasi panas.
2.Super padhange SMD 5630 LED chip karo bosok cahya kurang.
3.High tutup PC tingkat transmittance cahya, milky / werna transparent dhuwur.
Instalasi 4.Simple, macem-macem cara instalasi:
1) Hanging kabel instalasi
2) Instalasi kanthi nggunakake hardware shrapnel
3) instalasi Group. Siji-siji disambungake kanggo éling apa desain pola grafis.
Umure 5.Long.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!