Pambuka disipasi panas LED

Lampu LEDIng konstruksi ing lokasi, umur layanan lampu LED lan efek panggunaan kasebut ana gandhengane banget karo disipasi panas. Yen efek disipasi panas lampu LED ora apik, bakal langsung nyebabake umur layanan produk lan efek aplikasi. Mula, peran radiator LED iku penting banget. Umume, komposisi lampu LED kasusun saka LED, struktur disipasi panas, driver, lan lensa. Bagean sing paling penting ing struktur dissipation panas yaiku sink panas LED. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake kanthi rinci sawetara cara disipasi panas radiator LED umum.

Pambuka cara disipasi panas umum radiator LED:

1. LED panas sink-aluminium sirip panas

Sirip radiasi aluminium minangka metode disipasi panas sing paling umum digunakake kanggo radiator LED, utamane kanggo nambah area pembuangan panas radiator liwat sirip radiasi aluminium.

2. LED cangkang plastik konduktif termal sink

Cangkang plastik konduktif termal ngganti paduan aluminium kanthi insulasi LED lan plastik disipasi panas kanggo nambah kapasitas radiasi panas kanggo nggayuh tujuan pembuangan panas.

3. Pangobatan radiasi permukaan sink panas LED

Perawatan radiasi ing permukaan yaiku ngetrapake cat sing bisa nyebar radiasi ing permukaan lampu LED kanggo ngetokake panas saka permukaan omah lampu kanggo nggayuh tujuan pembuangan panas.

4. Radiator LED — mekanika cairan udara

Mekanik cairan udara nggunakake bentuk perumahan lampu LED kanggo nggawe udara konvektif kanggo nggayuh tujuan pembuangan panas. Iki uga minangka metode disipasi panas paling murah saiki.

Ing ndhuwur minangka 6 metode disipasi panas utama sing umum kanggo radiator LED.

Ringkesan sawetara masalah disipasi panas LED, cara paling apik kanggo ngilangi panas lampu sing dipimpin, masalah pembuangan panas lampu sing dipimpin, apa sing bakal kedadeyan yen pembuangan panas manik lampu sing dipimpin ora apik, pad disipasi panas manik-manik lampu sing dipimpin kudu diisolasi, metode pembuangan panas lampu sing dipimpin, lan area pembuangan panas manik-manik lampu sing dipimpin pelumas, 1w manik-manik lampu sing dipimpin kudu ngilangi panas, desain dissipasi manik-manik lampu sing dipimpin, disipasi panas manik-manik lampu 1w pira area, dipimpin panas manik-manik suhu aluminium piring piring, pitungan disipasi panas manik-manik lampu Metode lan formula, manik-manik lampu LED disipasi panas gedhe, disipasi panas manik-manik lampu LED khusus, suhu lan wektu las manik lampu led.


Wektu kiriman: Sep-24-2021
Tampilan Online Chat!