Bubuka dissipation panas LED

Lampu LEDDina konstruksi di lokasi, umur jasa tina lampu LED sareng pangaruh panggunaan na caket pisan hubunganana sareng dissipasi panas na. Upami pangaruh disipasi panas tina lampu LED henteu saé, éta bakal langsung mangaruhan umur jasa produk sareng pangaruh aplikasi. Ku alatan éta, peran radiator LED penting pisan. Sacara umum, komposisi lampu LED diwangun ku LED, struktur dissipation panas, supir, sareng lensa. Bagian anu paling penting tina struktur dissipation panas na nyaéta tilelep panas LED. Dihandap ieu kami bakal ngenalkeun sacara rinci sababaraha metode dissipation panas umum radiator LED.

Bubuka pikeun metode dissipation panas umum radiator LED:

1. LED panas tilelep-aluminium fins tilelep panas

Sirip radiasi aluminium mangrupikeun padika dissipation panas anu paling sering dianggo pikeun radiator LED, utamina pikeun ningkatkeun luas dissipation panas radiator ngalangkungan fins radiasi aluminium.

2. LED cangkang plastik tilelep-thermally conductive

Cangkang palastik konduktif termal ngagentoskeun alloy aluminium sareng insulasi LED sareng plastik dissipation panas pikeun ningkatkeun kapasitas radiasi panas pikeun ngahontal tujuan dissipation panas.

3. Pangobatan radiasi tilelep-permukaan panas LED

Perlakuan radiasi permukaan nyaéta nerapkeun cét anu nyebarkeun panas radiasi dina permukaan lampu LED pikeun memancarkan panas jauh tina permukaan perumahan lampu pikeun ngahontal tujuan dissipation panas.

4. LED radiator-mékanika cairan hawa

Mékanika cairan hawa nganggo bentuk perumahan lampu LED pikeun nyiptakeun hawa konvektif pikeun ngahontal tujuan disipasi panas. Ieu ogé metoda dissipation panas ditingkatkeun-biaya ditingkatkeun ayeuna.

Di luhur mangrupikeun 6 metodeu dissipation panas utama anu umum pikeun radiator LED.

Ringkesan sababaraha masalah tina pembuangan panas LED, cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun panas lampu anu dipimpin, masalah panyebaran panas tina lampu anu dipimpin, naon anu bakal kajadian upami pembuangan panas tina manik lampu anu dipimpin henteu saé, anu panas dissipation pad tina dipimpin manik lampu perlu insulated, metoda dissipation panas tina lampu dipimpin, sareng aréa dissipation panas tina dipimpin manik lampu, buatan lampu led bead panas dissipation, led lamp bead heat dissipation silikon gajih, 1 w dipimpin manik lampu kedah dissipate panas, dipimpin lampu manik desain dissipation panas, dipimpin lampu manik panas dissipation 1w sabaraha aréa, dipimpin manik lampu dissipation aluminium plat suhu, dipimpin manik lampu manik dissipation itungan dissipation Métode jeung rumus, LED lampu manik dissipation panas ageung, LED manik lampu mancur panas khusus, dipimpin lampu manik suhu las sareng waktos.


Waktos Post: Sep-24-2021
WhatsApp Online Chat!