LED-reflektorer for hjemmet(2)

Basen

Det er nødvendig å huske på at bunnen av LED-lys og glødelamper ikke alltid er likeverdige.Av denne grunn, sørg for at du bytter ut pærer med lik base når du kjøper LED-lys.

Selv om denne informasjonen kan virke for mye for deg å forstå, er det viktig at du gjør deg kjent med de nødvendige detaljene før du tar den virkelige kjøpsbeslutningen.La oss se på noen spesifikke fordeler med LED-reflektorer i hjemmet ditt.

Fordeler med LED-reflektorer

Som allerede nevnt er LED-reflektorpærer ensrettet.Av denne grunn kan de enten være spotlights eller flomlys.Førstnevnte betyr at lys kan fokuseres i form av en tynn kjegle, mens sistnevnte betyr at lys kan gis på en mer diffus måte.Pærene kan derfor brukes til ulike belysningsbehov i hjemmet ditt.

I tillegg har LED-reflektorpærer lengre levetid.De kan brukes i over 30 000 timer, det vil si minst 20 år.De kan motstå ugunstige værforhold.De produserer vesentlig mindre energi og sparer dermed energi.

Dessuten kan LED-reflektorer dimmes.Dette betyr at du kan regulere mengden lys til det nivået du ønsker, i motsetning til CFL-reflektorpærer som virker svakere for de fleste forbrukere fordi de ikke klarer å fokusere lyset på en mer intens måte.

I lys av ovenstående er det udiskutabelt at LED-reflektorer er det beste valget for husbruk.De produserer mye lys, bruker mindre energi og er svært holdbare.Selv om de er dyre, er de verdt myntene du bruker på dem.


Innleggstid: 28. april 2021
WhatsApp nettprat!