O loʻo faʻamalosia e le au ofisa le fesoasoani i le faʻamalamalamaina o galuega i le laumua o Lao

I le aso 26 o Mati, na auai ai le Amapasa Saina i Laos Jiang Zaidong ma Vientiane Mayor Sing Lawang Kupati Thun i le sauniga o le tipiina o lipine o le poloketi moli fesoasoani a Saina, lea e tu i Patuxay, Vientiane, Laos Na faia le Monument Park.I le 2021, na saunoa maualuga ai le au ofisa mai Saina ma Laos e uiga i le faiga fou o moli fesoasoani a Saina i le ogatotonu o le laumua o Lao, ma taʻua o se faailoga o le faigauo i le va o atunuu e lua.
Xinhua News Agency, Vienna, Mati 28 (Xinhua News Agency) Sa matua viia e le au ofisa Saina ma Lao le faiga fou mo moli fesoasoani a Saina i le ogatotonu o le laumua o Lao, ma taʻua o se faailoga o le faauoga i le va o atunuu e lua.
I le tu’uina atu o le poloketi sa faia i le Patuxay Monument Park iinei i le po o le Aso Faraile, na ta’ua ai e le Amapasa o Saina i Laos Jiang Zaidong, o lea galuega o lo’o atagia manino mai ai taumafaiga a atunu’u e lua e fa’afetauia mana’oga o tagata mo se olaga lelei.
O le polokalame mo moli e aofia ai le faʻaleleia o vaipuna o le paka, moli ma faʻalogo leo, toe faʻaleleia o moli o auala autu e fitu i le taulaga tutotonu o Vientiane, ma le faʻavaeina o nofoaga faʻapitoa e faʻatautaia ma mataʻituina ata vitio.
O le pulenuu o Vientiane, Sinlavong Khoutphaythoune, na auai i le sauniga o le taui.O ia foi o se komesina faaupufai o le Komiti Tutotonu o le Lao People's Revolutionary Party.Atsaphangthong Siphandone, le sui taitaifono o Vientiane City, o ia foi o se sui o le LPRP Central Committee.
Na fa’aalia e Atsaphangthong mai Laos lona agaga fa’afetai i le malo o Saina ona o lana fesoasoani taua i le laumua o Lao, ma fa’afetaia ai le sao o kamupani mai Saina i le atina’eina o le taulaga.
Fai mai a ia, o kamupani Saina na toe amata galuega i le taimi o le COVID-19 faʻamaʻi ma faʻamaeʻaina galuega faʻainisinia i le taimi ma maualuga.O saunoaga faaiu


Taimi meli: Mati-29-2021
WhatsApp Online Chat!