O maketi moli LED i Turkiye e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona tupu i tausaga a sau

O Turkiye o loʻo tulaʻi mai o se tagata taʻutaʻua i le maketi o moli LED, faʻatasi ai ma le au gaosi moli i Turkiye faʻateleina le gaosiga o gaosiga ma faʻalauteleina tulaga o oloa e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo faʻamalama mo le malosi.

Turkey-LED-maketi

E tusa ai ma se lipoti talu ai nei a le Turkish Ministry of Energy and Natural Resources, o Turkiye o loʻo i ai i le taimi nei le sili atu i le 80 faʻamalama moli LED ma sili atu i le 200 fale gaosi oloa i le salafa o le atunuʻu.O nei kamupani o loʻo faʻatupeina tele i suʻesuʻega ma atinaʻe e tumau ai i luma o le tauvaga ma aumaia oloa fou i le maketi.

Global-LED-Grow-Light-maketi

O loʻo lagolagoina foʻi e le malo o Turki le atinaʻeina o le faʻalauiloaina o le LED e ala i le tuʻuina atu o faʻaosofiaga eseese ma fesoasoani i tagata gaosi oloa e avea o se vaega o ana taumafaiga e faʻaleleia le malosi ma faʻaitiitia ai le gaosiga o kesi.

I le aotelega, o le maketi faʻamalama LED i Turkiye e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona tuputupu aʻe i tausaga a sau, faʻamalosia e le faʻatupulaia o le manaʻoga mai fale nofoia, pisinisi ma fale gaosi oloa ma faʻalauteleina le faʻalauiloaina o faʻamanuiaga o fofo faʻamalama malosi.


Taimi meli: Apr-27-2023
WhatsApp Online Chat!