Bare et loftslys er ikke nok til soveværelset

En tredjedel af et menneskes liv sover, og vi skal blive i soveværelset længere end dette.For et så vigtigt rum skal vi indrette det så varmt som muligt og gøre det til det bedste sted at slappe af og hygge os.

Ud over det grundlæggende layout er det vigtigste for soveværelset lysatmosfæren.Brug ikke bare en kold lyskilde loftslampe til at oplyse publikum uskyldigt.Natten skal ligne en nat.

Forslag til soveværelsesbelysning:

en.Om loftslamper

1. Hvis din gulvhøjde er lav, skal du ikke vælge en lysekrone.Hvis du virkelig kan lide det, kan du vælge hvid eller slank, med en svag følelse af volumen, så du ikke føler dig deprimeret.

2. Du kan opgive hovedlyset, forudsat at din lokale belysning er på plads.På denne måde kan nogle mennesker spørge, hvis der ikke er hovedlys, kunne vi ikke se tøjet i skabet.Faktisk kan du installere et lys i skabet, som er mere praktisk at bruge.

3. Overfladen kan udstyres med LED-stribelys eller downlights.

b.Om sengelamper

Sengekanten behøver ikke at bruge en skrivebordslampe, du kan bruge en gulvlampe eller væglampe, så dit natbord bliver frigjort specielt til små lejligheder, hvilket sparer plads.

c.Om lokale lys

Faktisk kan du være god til at bruge bordlamper, væglamper og gulvlamper.soveværelse led lys

 

Her er et udvalg af flere forskellige anvendelser af soveværelsesbelysning:

1. Sengelampe*2+table lampe

2. Lysekrone + sengelampe*2

Den relativt flade lysekrone medfører ikke for meget depression, og den kan bruges, hvis gulvhøjden ikke er særlig høj.

3. Lysekrone + sengelampe + loftspot + bordlamper på begge sider af sengen

LED-stribelys kan samtidig oplyse væglampedisplayet og sengekanten, og de to bordlamper kan få personerne på begge sider til ikke at påvirke hinanden.


Indlægstid: 12-november 2021
WhatsApp online chat!